macbook 459196 1280

Hur man Rengör en MacBook-Skärm (på Rätt Sätt)

Apple MacBooks har en vacker retina-skärm som visar tydliga bilder och livfulla färger. Men om din skärm är smutsig kommer du inte att uppleva glädjen med det alls.

Att rengöra din MacBook-skärm kan vara lite läskigt. Tänk om du förstör den? Tänk om fläckarna finns där för alltid? Vilka rengöringsmedel använder du ens?

Det är där vi kommer in. Vi kommer att lära dig hur du rengör en MacBook-skärm hemma med de mest effektiva produkterna och metoderna.

Rengöra din MacBook-skärm

Stäng av datorn och koppla ur den. Fukta en mikrofiberduk med vatten och torka försiktigt av MacBook-skärmen. Gnugga inte eftersom det kan orsaka skada och repor. Om fläckarna kvarstår, fukta trasan med 70 procent isopropylalkohol och torka av skärmen igen. Låt den lufttorka innan du ansluter den bärbara datorn igen.

Vad ska man rengöra MacBook-skärmen med?

Du bör inte använda den första rengöringsprodukten du ser för att rengöra din MacBook. Det bästa sättet att rengöra en MacBook-skärm involverar specifika och säkra produkter.

Kan du använda fönsterputs på en MacBook-skärm?

Apple avråder från det. Faktum är att de avråder från alla hushållsrengörare när du rengör din MacBook-skärm.

Kan babyservetter användas för att rengöra en bärbar datorskärm?

Undvik att rengöra din bärbara dators skärm med babyservetter. Genom att göra detta kan du faktiskt ta bort antireflexskiktet från din bärbara dator och orsaka att färgerna förvrängs. För det andra innehåller babyservetter ofta oljor som lämnar en dimmig film på skärmen.

Slutgiltiga tankar

Det tar bara cirka 10 minuter att rengöra din MacBook-skärm ordentligt. Nu när du vet hur du rengör skärmen kan du undvika skador samtidigt som du njuter av en gnistrande ren finish.

Det är viktigt att endast använda rekommenderade rengöringsmedel, såsom isopropylalkohol eller specifika skärmrengöringsmedel. En mikrofiberduk är ett annat måste.

Sist men inte minst, använd bara dessa tips för Apple MacBooks. Andra märken för bärbara datorer föreslår olika rengöringsmedel, och många föreslår att man helt och hållet undviker alkoholbaserade rengöringsmedel.

By Lexivision

Lämna ett svar

Liknande artiklar

  • Hur rengör man produkter med tryck på?

  • Snyggare gräs med rätt gräsklipparknivar

  • Hur man Rengör en Diamantring – Bästa Tips & Råd

  • Hur man Rengör Pärlor & Håller dem Glänsande

  • Hur man Rengör en Induktionshäll – Bästa Tips & Råd

  • 10 smarta idéer för kökskärl för återvinning och avfall