vacuum cleaner 268179 1280

Det Första man ska Städa när man Städar Vardagsrummet

Vi spenderar en stor del av vår tid att umgås i våra vardagsrum. Tyvärr betyder det att damm, smulor och tomma muggar samlas.

När det kommer till rengöring och städning av denna livliga del av hemmet är det en bra idé att börja med dina armaturer.

Att städa uppifrån och ner är ofta ett bra sätt att påskynda hela processen med att städa vardagsrummet. Det lämnar mer tid att luta sig tillbaka i soffan och titta på något bra på tv.

Efter att ha använt dammduken kan du använda lite rengöringsmedel för att få bort eventuell kvarvarande smuts. Se till att du   tar bort eventuella spindelnät och dammar av ytor innan du använder din dammsugare eller mopp.

Våra taklampor drar snabbt till sig damm och smuts, vilket förutom att det inte ser bra ut, kan dämpa ljuset från glödlamporna.

Oavsett om det är att veta hur för att rengöra fönster ordentligt eller ha bords- och golvlampor, kommer ett ljust vardagsrum alltid att få oss att känna oss mer upplyfta än ett som saknar ljus. Spindelnät som dröjer sig kvar på vår veck och belysning är sådant som bygger upp utan att vi märker det.

Men att hålla sig ovanpå damm och så vidare kommer att hålla våra omtyckta bostadsutrymmen omhändertagna. för på samma sätt antyder krukväxter att det finns någon som sköter saker.

By Lexivision

Lämna ett svar

Liknande artiklar

  • Så fungerar RUT

  • Så enkelt är det att hitta det perfekta städföretaget

  • Fördelar med att Anlita en professionell Städfirma

  • I Vilken Ordning ska man Städa sitt Hus?

  • Vilket är det Smutsigaste Området i Badrummet?

  • Så Städar du en Soffa – Praktiska Rengöringstips