Som du säker har förstått så heter jag Lexi. Jag är en glad tjej som är 28 år, är singel men har en katt inneboende hos mig. Bor i Göteborg och arbetar som elevassistent på en skola i centrum.
Jag har en dröm att jag skulle kunna försörja mig på mitt skrivande. Därför tog jag mitt första stapplande steg och startade min blogg för cirka två år sedan. Efter att ha läst båda kända och minde kända bloggares inlägg så tänkte att – det kan jag också göra, och kanske rent av bättre!
Genom att lansera denna sida dev.lexivision.se vill jag inspirera andra att också börja att skriva. Naturligtvis behöver det inte vara en blogg. Men är det blogg så vill jag gärna komma med lite tips och råd som kan underlätta bloggskrivandet för dig.
Det som ger mig stoft till att skriva mina blogginlägg är att jag gärna tar mig ut i naturen. Till skogen eller ner till havet, för att andas in den friska luften och bara för att vara. På så viss får jag inspiration och massor av härlig ny energi för mitt skrivande.
Här på min sida hittar du en del tips och råd som kanske kan göra de misstag som jag gjorde från början. Jag var fruktansvärd dålig bloggare och skribent från början. Men har efter hand lärt mig av mina misstag och blivit bättre och bättre.
Det är ju klart att man aldrig blir fullärd, men det är det som gör att allting blir så mycket roligare och mer spännande att sätta sig vid datorn och se vad fingrarna skapar för text. Alltid extra roligt att få feedback på det jag har skrivit. Vilket gör att jag sporras att skriva ännu mer. Vem vet vart det kan sluta!